Hoofdinhoud

Mooie producten maken, inpakken, verpakken en versturen. Bij Pakhuis 86 verzorgen we het fulfilment en massamaatwerk voor verschillende bedrijven. Van webshop tot grote merken, zoals De Ruijter en Tintelingen.

Wikkelfactory

Pakhuis 86 is het domein van de Wikkelfactory: onze Tony’s Chocolonely-afdeling. De gepersonaliseerde wikkels voor grote en kleine repen die je online via Tony’s Chocoshop kan bestellen, worden bij ADC Wihabo gedrukt en door Pakhuis 86 gewikkeld, ingepakt én verzonden! Of het nu gaat om één reep of 10.000 repen naar verschillende adressen; wij zorgen ervoor! 

 

Een lekker choco-feitje: alle smaken liggen op voorraad in ons magazijn!

test

Fulfilment

Vullen, vouwen, plakken, aftellen, bundelen en sealen. Bij Pakhuis 86 zorgen we voor een nette af- en nabewerking van diverse webshop bestellingen. Of het nu gaat om het inlijsten van posters, gepersonaliseerde videokaarten of persoonlijke Muisjes™ van De Ruijter. We verpakken de afgewerkte bestellingen zorgvuldig en maken ze klaar voor verzending. Zo zorgen we voor het wow-effect bij de ontvanger van het pakket.

 

Bekijk fulfilment projecten

test

Massamaatwerk

Gepersonaliseerd drukwerk versturen is één ding, met massamaatwerk gaan we nog een stapje verder. We verpakken en verzenden gepersonaliseerde (food)producten naar individuele adressen in Nederland. Met eventueel een verzendverpakking op maat en/of een extra persoonlijke boodschap, zoals een kaartje.

 

Dit doen we al jaren succesvol voor de zelfgemaakte wikkels van Tony's Chocolonely en de persoonlijke sleeves voor de Muisjes™ van De Ruijter.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

We vertellen het graag, maar laten het je nóg liever zien! Neem contact met ons op om een kennismaking te plannen. 

 

Neem contact op