Hoofdinhoud

De altijd al feestelijke Muisjes van De Ruijter zijn nóg leuker als kraamcadeau voor kersverse ouders of als je zelf in verwachting bent. Via de webshop van De Ruijter bestel je één van de twee opties: een pakje blauwe of rose De Ruijter Muisjes en een gepersonaliseerde huls (sleeve) óf een gepersonaliseerde huls die je zelf over een pakje Muisjes kunt schuiven.

Van standaard pakje Muisjes™ tot uniek kraamcadeau

De bestellingen voor de persoonlijke Muisjes™ komen elke dag automatisch binnen bij ADC Wihabo. Daar worden de gepersonaliseerde jasjes - een kartonnen huls met de naam én geboortedatum van de baby - gedrukt. Net als de kaartjes met persoonlijke boodschap, die je gratis als optie bij de bestelling kan kiezen.

 

Zodra het drukwerk klaar is gaan we bij Pakhuis 86 aan de slag! We hebben zowel de roze als blauwe Muisjes™ op voorraad. Heeft de klant gekozen voor de huls inclusief pakje Muisjes™? Dan schuiven we de huls om het juiste pakje. We pakken de Muisjes™ netjes in, stoppen het persoonlijke kaartje erbij en plakken het verzendlabel op het doosje. Is er alleen een huls besteld? Dan stoppen we de huls in een bijpassende envelop en sturen we het op! 

Meer weten over de samenwerking met De Ruijter?

Op de website van ADC Wihabo lees je de case over hoe de samenwerking is ontstaan én gegroeid tot het huidige succes!

 

Lees de case